Een tasje bedrukken met jouw logo is een goed reclamemiddel. Als klanten met jouw tasje op staat lopen, zien veel andere mensen dit. Hoe vaker ze jouw logo voorbij zien komen, hoe sneller ze geneigd zijn om naar jouw winkel te komen of bij jou een dienst af te nemen. Er zijn veel verschillende tasjes verkrijgbaar die je kunt laten bedrukken, voor verschillende budgetten. Ben je benieuwd hoe je jouw perfecte tasje samenstelt? Lees dan verder en kom erachter!

Budget

Als je op zoek gaat naar een geschikt tasje, is het belangrijk om van tevoren een budget op te stellen. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wil. Als je op zoek gaat naar mogelijke tasjes, is de kans groot dat je geneigd bent om grote canvas tassen aan te schaffen. Dit komt, omdat deze er erg mooi uit zien en luxe uitstralen. Echter, zijn deze canvas tassen niet goedkoop, dus je kan bij het afrekenen voor verassingen komen te staan. Het is dus belangrijk om eerst te bedenken wat je aan tasjes uit wil geven en een offerte aan te vragen als je een keuze gemaakt hebt. Zo weet je zeker dat je niet voor verassingen komt te staan. 

Duurzaamheid

Erg zijn veel verschillende soorten tasjes, zoals: plastic, papier en canvas. Deze verschillende materialen hebben ook een verschillende mate van duurzaamheid. Een plastic tasje is gemaakt van een chemisch materiaal en is daardoor niet duurzaam. Papier en canvas zijn gemaakt van natuurlijke materialen en daardoor is de productie niet schadelijk voor het milieu. Ook kun je deze tasjes gemakkelijk recycelen. Daarnaast kun je canvas tassen meerdere keren gebruiken, voordat deze kapot gaat. Dus, vind je duurzaamheid belangrijk en wil je dit ook uitdragen binnen jouw bedrijf? Dan kan je het beste gaan voor een papieren of canvas tasje. 

Laat je adviseren!

Nu je weet waar je op moet letten bij het uitkiezen van een geschikt tasje om te laten bedrukken, kun je kijken naar de mogelijkheden. Wil je een tasje die duurzaamheid uitstraalt, of wil je juist een tasje die aansluit bij een klein budget? Om daarachter te komen kun je een kijkje nemen op de website van Rotimshop.nl. deze partij heeft een groot aanbod aan verschillende tasjes. Daarnaast kunnen zij het tasje ook voor je bedrukken. Heb je een vraag over het bedrukken? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden!