Verhuizen naar een grote stad brengt veel veranderingen met zich mee. Deze zijn veelal erg leuk, maar sommige dingen zijn nog even wennen. Zo woon je in dezelfde stad als je werk, maar is het alsnog zo goed als onmogelijk om naar je werk te komen met de auto. Gelukkig zijn er in dit geval veel andere mogelijkheden, waar jij maar net van moet weten. We benoemen drie manieren waarop jij op je werk beland, dus lees snel verder!

  1. Openbaar vervoer

Het grootste voordeel aan de stad is dat er meerdere vormen van openbaar vervoer beschikbaar zijn. Zo is het vaak geen probleem om van A naar B te komen, al kan dit af en toe wel even duren. In je reisplanner voer je eenvoudig je locatie en je bestemming in, waarna de snelste combinatie van de verschillende vormen van openbaar vervoer direct gemaakt wordt. Een nadeel aan het openbaar vervoer is dat het in sommige gevallen aardig prijzig kan zijn, maar je komt wel snel in aanmerking voor kortingen. Ook nemen veel werkgevers deze reiskosten op zich, waardoor deze manier van transport een uitstekende manier is om op je werk te geraken.

  1. Carpoolen

De kosten van benzine zijn tegenwoordig enorm hoog. Omdat van punt A naar B soms nog een behoorlijke rit kan zijn, is het fijn om een manier te vinden om deze kosten te beperken. Bijvoorbeeld door te carpoolen! Dit houdt in dat jij en één of meerdere collega’s samen naar werk toe gaan. Je spreekt af op een vaste plek, waar één iemand met de auto heen komt. De benzinekosten worden gedeeld onder jullie allen, waardoor je voordelig op je werk belandt. Niet alleen is dit voordelig, het is ook nog eens gezellig om met z’n allen tegelijkertijd naar werk toe te gaan. Wie rijdt er morgen?

  1. Fietsen

Ten slotte is het belangrijk om niet te vergeten dat we in Nederland wonen. Er mogen dan wel enorm veel manieren zijn om op je werk te belanden, maar waarom zou je niet gewoon de fiets pakken? Een grote stad is op de fiets vaak gemakkelijk te overmeesteren, waardoor jij van niks afhankelijk bent en zelf bepaalt waar je hoe laat gaat zijn. Het enige nadeel van een stad is dat je het risico loopt dat je fiets gestolen wordt. Als jij zeker wil weten dat je geen onnodige kosten maakt, is het slim om een fietsverzekering af te sluiten. Door dit te doen bij InShared maak jij het voor jezelf mogelijk om een verzekering af te sluiten die perfect bij je wens past. Zo kies je voor een verzekering waar je ook schade dekt, maar is het ook mogelijk je enkel op diefstal te verzekeren.

Proberen maar!

Om erachter te komen welke manier van transport het beste bij jou past, kunnen we je maar één oplossing geven: het uitproberen. Zo vind je binnen no-time de perfecte manier van vervoer voor jouw wens. Succes!