Relatiegeschenken zijn een must voor ieder bedrijf. Met het weggeven van relatiegeschenken verhoog je je naamsbekendheid. Daarnaast is het een mooie manier om werknemers of klanten te bedanken voor een prettige samenwerking. Van sleutelhangertjes tot uitgebreide kerstpakketten: in de wereld van relatiegeschenken is er enorm veel mogelijk. We kunnen ons voorstellen dat je op een gegeven moment de bomen niet meer door het bos ziet, dus we helpen je graag op weg met een aantal suggesties.

Drinkflessen

Het bedrukken van drinkflessen met logo’s, slogans en andere ontwerpen is enorm populair. Steeds meer mensen hebben een eigen herbruikbare drinkfles die ze altijd bij zich hebben. Op kantoor, in de trein, in de sportschool: je ziet ze overal. Dit betekent dus dat de exposure voor jouw logo groot zal zijn wanneer je deze laat bedrukken op een drinkfles. Drinkflessen zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen op veel verschillende manieren bedrukt worden, dus de keuze is reuze.

Mokken

Drinkwaren zijn erg populair om te laten bedrukken, want naast drinkflessen zijn mokken ook erg populair. Een bedrukte mok kan enorm effectief zijn. Mokken worden niet alleen thuis gebruikt, maar ook op kantoor. Daarnaast hebben mokken een relatief groot drukformaat, wat betekent dat je er veel op kwijt kan. Ook zijn er mokken die in full color bedrukt kunnen worden door middel van een sublimatie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een maximaal aantal drukkleuren.

Pennen

Pennen zijn misschien wel het meest bekende type relatiegeschenken. Na een beursdag loop je weg met een goodiebag vol bedrukte pennen. Dat heeft een reden, want pennen zijn één van de meest effectieve relatiegeschenken. Ze worden veel gebruikt, waardoor de exposure van jouw logo hoog is. Nadeel is dat een pen meestal niet heel groot drukoppervlak heeft. Voor het bedrukken van een simpel logo is het echter een ideaal communicatiemiddel.

Online goedkoop relatiegeschenken bedrukken

Op zoek naar een bedrijf dat jouw relatiegeschenken kan verzorgen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van BudgetGift.nl. Op deze website vindt je een ruim assortiment relatiegeschenken tegen scherpe prijzen. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpt het vriendelijke klantenteam je graag verder.

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw relatiegeschenken op BudgetGift.nl!