De aandelen markt heeft zich inmiddels wel bewezen als lucratieve vorm van beleggen. Echter lijkt beleggen voor het grote publiek nog niet interessant. Daarom schreven wij een artikel over redenen om toch te investeren in aandelen.

Je kan klein beginnen

Je hoeft natuurlijk niet met extreme bedragen te beginnen. Met enkele tientjes kan je al een mooi begin maken. Start dus klein en leer van je fouten. Als je meer vertrouwd bent in de wereld van beleggen kan je overwegen om grotere bedragen te investeren.

Ontloop inflatie

Geld wordt steeds minder waard. Investeer je geld in aandelen? Dan maak je mogelijk winst waardoor je inflatie ontloopt. Met enkele procenten loop je al voor op de inflatie.

Laat je vermogen groeien

Wanneer je besluit om te investeren in aandelen, is het natuurlijk niet zeker dat je vermogen exponentieel zal groeien. Echter heeft de markt zich bewezen dat er op lange termijn interessante winsten te behalen zijn. Je hoeft dus niet de nieuwe Google of Apple te vinden. Investeer in stabiele bedrijven en genereer mooie percentages.

Je hoeft niet de nieuwe Warren Buffett te zijn

Je hoeft echt geen ‘expert’ te zijn om winst te behalen in de aandelen markt. Het is uiteraard wel nodig om je enigszins in te lezen in beleggen en de bedrijven die je op het oog hebt. Ook kan je een adviseur inschakelen om zo extra goed ingelicht te zijn.