Staat u op het punt een evenement te organiseren en wilt u merchandise maken om te verkopen/weg te geven aan kandidaten? Dan is een gepersonaliseerde dasspeld zeker geen slecht idee. Dit laat duidelijk zien dat iedereen op het evenement met dezelfde spelden bij hetzelfde hoort!

Hoe laat je dasspelden maken?

Er zijn verschillende soorten dasspelden. Je kunt hem namelijk helemaal zelf personaliseren en zelf kiezen welk materiaal je wilt gebruiken. Het ontwerp, de grootte, de kleuren en de rest kan allemaal overlegd worden met de leverancier. Wat de gelegenheid ook is, een gepersonaliseerde dasspeld hiervoor is een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld dasspelden maken voor tijdens met de logo’s van de verenigingen erop verwerkt.

Als je een gepersonaliseerde dasspeld wilt, moet je deze eerst ontwerpen. Dit ontwerp kan een evenement, vereniging of bedrijfslogo bevatten, maar het kan ook iets heel anders zijn. Je kunt het zelf ontwerpen, maar je kunt altijd hulp krijgen van een leverancier.

De prijzen van het laten maken van dasspelden

De kosten voor het maken van een dasspeld hangen grotendeels af van verschillende factoren. Het hangt bijvoorbeeld af van de grootte van de bestelling, de complexiteit van het ontwerp en het type dasspeld dat je wilt maken. Dit is dan ook de reden dat er nooit een standaardprijs gehangen kan worden aan het laten maken van dasspelden.

Wat kan ik doen met mijn dasspelden?

Dasspelden kunnen voor bijna elke gelegenheid worden gemaakt. Of het nu gaat om een ​​zakenreis, een jubileum of een dagje uit met vrienden. Voor elk evenement kun je herinneringen maken door dasspelden uit te delen. Vaak worden ze gemaakt voor carnavalsverenigingen waarbij de dasspeld ontworpen wordt op basis van de huisstijl van de vereniging.

Verzending en verpakken van dasspelden

Wanneer je samen met je leverancier een ontwerp hebt afgesproken zullen zij direct beginnen met het produceren van je dasspelden. Dit wordt regelmatig intern gedaan om te voorkomen dat de kwaliteit niet ongewenst wordt. Wanneer het eindproduct af is worden de dasspelden ingepakt in dozen en kun je ervoor kiezen ze op te halen of te laten opsturen.