Het investeren in aandelen is een duurzame en vertrouwde manier om je geld te investeren. Echter zijn er nog veel meer interessante manieren om te investeren. In dit artikel nemen we 4 alternatieven voor aandelen met je door.

Goud en zilver

Iedereen weet dat goud steeds meer waard wordt, dit zelfde geldt ook voor zilver. Het is dan ook erg populair onder investeerders. Vergeet echter niet dat ook de prijs van goud en zilver sterk kan fluctueren. Lees je dus goed in voordat je het risico neemt.

Vastgoed

Wil je investeren in vastgoed, dan heb je allereerst een groter budget nodig. Je kan natuurlijk klein beginnen, maar ook hiervoor heb je enig budget nodig. Ook is natuurlijk voldoende kennis benodigd alvorens je begint met het investeren in vastgoed. Lees je dus goed in en laat je eventueel inlichten door een adviseur.

Investeer in een bedrijf

Ken je iemand die wel wat geld kan gebruiken voor zijn/haar bedrijf? Dan kan je diegene helpen door je geld te lenen. Je kan samen een rentetarief afspreken en te terugbetaal termijn. Of wellicht heb je zelf wel een bedrijf? Dan kan het zeer lonend zijn om je geld in je eigen bedrijf te investeren.